Pure & Original informatie

De juiste verf uitzoeken is niet altijd eenvoudig. Allereerst is er een breed palet aan kleuren mogelijkheden, er zijn verschillen in toepassing en u heeft de keuze om de glansgraad te bepalen.

Wanneer u uiteindelijk tot een keuze gekomen bent, al dan niet door gebruik te maken van de handgeschilderde kleurenkaarten van Pure & Original, wenst u zekerheid over de kwaliteit van de levering.

Deze garantie kunnen wij u geven. Wij mengen de Pure & Original verven op uw bestelling met een speciale Pure & Original verfmengmachine en kunnen hierdoor altijd leveren. Bestelt u voor 23:59 uur dan is verzending dezelfde werkdag vaak nog mogelijk.

Heeft u een keuze gemaakt en de bestelling geplaatst, dan is alle bijkomende informatie welkom. Op Paint-Pure.nl vindt u, naast alle producten van Pure & Original alle informatie die van pas komt bij het kiezen van de kleur en toepassing en de verwerking ervan. Mocht u naderhand toch nog vragen hebben, dan horen wij dit graag. U kunt ons bereiken via info@homedesignshops.nl of via 085 888 3671.

Gratis kleurenkaart
Homedesignshops
 • De beste service

  97% beveelt ons aan

 • Altijd goed advies

  Ook bij technische vragen

 • Bezorgd met PostNL

  Betrouwbaar op elk adres

 • Veilige betaling

  Achteraf betalen mogelijk

 • 100% zekerheid

  Door het Q-Shops keurmerk