Kleurenkaart

U hebt ongetwijfeld weleens kennis gemaakt met het gevaar dat kleuren op het beeldscherm van uw computer enigszins af kunnen wijken van de werkelijkheid. Natuurlijk doet Paint-Pure.nl er alles aan om dit te voorkomen, maar helaas is dit niet altijd mogelijk. Met deze handige en complete kleurenkaart kunt u daarom thuis kijken of uw gewenste kleur aanwezig is. Lees voor meer informatie en mogelijkheden van de kleurenkaart snel verder.

Alle tips & tricks weten over krijt- en kalkverf? Vraag deel en klets mee in de Facebook Krijtverf Tips & Tricks Groep!

Kleurenkaart - Kleurenkaart

Gratis Verzending vanaf € 20,-

Uit voorraad in 1 werkdag geleverd

Pure & Original Kleurenkaart

Pure & Original Kleurenkaart

0,- Per stuk


Handgeschilderde authentieke kleuren op de Pure & Original kleurenkaart

Voor een optimaal idee van de gewenste kleur in uw woning is op de kleurenkaart van Pure & Original elke authentieke kleur handgeschilderd aangebracht met behulp van de uitstekende Classico krijtverf. Hierdoor heeft u een overzicht van alle mogelijke kleuren die verkocht worden op paint-pure.nl. Echter, niet alle kleuren zijn hetzelfde en daarom verdienen deze een iets andere behandeling. De kleuren van Marrakech Walls en van Fresco Kalkverf hebben hele eigen nuances, waardoor deze verfsoorten iets lichter kunnen tonen. Dit kan ontstaan door de grotere hoeveelheid kalk ten opzichte van andere verfsoorten in deze mineraalverf. Als daardoor de kleurenkaart niet voldoende informatie geeft, raden wij u aan om op een onzichtbare plaats de kleur te testen.

Maak een echt moodboard met behulp van de Pure & Original kleurenkaart

Behalve het waarnemen van de werkelijke kleur en intentie kan de Pure & Original kleurenkaart ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Hierbij kunt u onder andere denken aan het maken van een moodboard. Tegenwoordig wordt dit veel gebruikt bij een geplande metamorfose van ruimten in huis. Hierbij kunt u kleuren, meubels en texturen in een duidelijk overzicht weergeven op een board. U krijgt zo niet alleen een idee van hoe uw toekomstige woning eruit gaat ziet, maar u kunt nu ook eventuele mismatches snel detecteren en verwijderen.

Maak daarom handig gebruik van de goedkoop aangeboden kleurenkaart van Pure & Original op Paint-Pure.nl. Creëer uw eigen sprookjeswoonkamer met behulp van een moodboard en zie de kleuren in werkelijkheid in plaats van op een beeldscherm!

Gratis kleurenkaart
Homedesignshops
 • De beste service

  97% van onze klanten beveelt ons aan.

 • Altijd goed advies

  Ook bij "technische" vragen helpen wij u graag.

 • Bezorgd met PostNL

  Betrouwbaar bezorgd op elk adres, wanneer het u uitkomt.

 • Veilige betaling

  Betalen met IDeal, PayPal, AfterPay, Creditcard of MisterCash.

 • 100% zekerheid

  Wij zijn aangesloten bij het Q-Shops keurmerk.

Menu
x