Pure & Original verf: prachtige kleuren door unieke natuurlijke receptuur

Pure and Original verf heeft uitstekende dekking, langer kleurbehoud en unieke uitstralingen. Voordelen door natuurlijke ingrediënten en kleurpigmenten met de hoogste kwaliteit. Ontvang een gratis inspiratie box!


Veelzijdige uitstralingen door innovatieve receptuur


Ontvang gratis een Pure & Original inspiratiebox
132 Bijzondere kleuren in diverse uitstralingen3 Fantastische voordelen vergeleken met normale verf


Tot 2x betere dekking

Verf meer, gebruik minder. Pure & Original bevat veel meer pigment (17% t.o.v 2%) dan reguliere synthetische verf. Dit zorgt voor een veel hogere dekking. Met 1 laag minder schilderen bereikt u al een veel vollere en diepere uitstraling. U heeft tot wel om hetzelfde oppervlak te schilderen.

Tot 3x langer kleurbehoud

Geniet langer van uw muur. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en kleurpigmenten behoudt uw muur tot wel 3x langer zijn kleur vergeleken met reguliere (synthetische) verf. Zelfs na langere tijd zult u geen kleurverschil zien op plekken waar bijvoorbeeld een foto/schilderij heeft gehangen.

Unieke uitstraling door innovatieve receptuur

Unieke uitstralingen worden behaald door een innovatieve receptuur waarbij natuurlijke ingrediënten en kleurpigmenten worden gebruikt. Dit kan met normale (synthetische) verf niet bereikt worden. Een goed voorbeeld hiervan is Classico krijtverf: een matte verf met een diepe en fluweelpoederachtige uitstraling wat zorgt voor een warme en krachtige sfeer.


Prachtige kleuren door unieke natuurlijke receptuurVan iedere ruimte een persoonlijke en unieke plek maken, dat is waar Pure & Original voor staat. Passie, vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. De productie vindt plaats in een kleine familiefabriek in België waar de verf al ruim 50 jaar met passie en vakmanschap wordt gemaakt, dit zorgt voor ongeëvenaarde kwaliteit. Een betere dekking, langer kleurbehoud en unieke uitstralingen zijn fantastische voordelen die allemaal behaald worden door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en kleurpigmenten met de hoogste kwaliteit.Ontvang gratis een Pure and Original inspiratiebox

Alle verven van Pure & Original worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten en kleurpigmenten van de hoogste kwaliteit. Natuurlijke pigmenten zijn prachtig vol en diep van kleur: ze bereiken een prachtige kleurnuance waar een synthetische kleur niet toe kan reiken. Ook geven de grote hoeveelheid natuurlijke pigmenten de verf een volle en krachtige uitstraling. De ingrediënten dragen bij aan de hoge duurzaamheids- en kwaliteitseisen die Pure & Original stelt aan de producten. Zo behoudt de verf veel langer zijn kleur en dekt veel beter, wat betekent dat u minder verf nodig heeft om een oppervlak te schilderen. Normale verven bestaan vaak uit synthetische ingrediënten welke deze eigenschappen nooit kunnen behalen.
Doordat de receptuur van Pure & Original zo uniek is, is namaken onmogelijk. Wanneer de verf bijvoorbeeld in de bouwmarkt wordt nagemaakt beschikken ze hier niet over natuurlijke ingrediënten en kleurpigmenten met de beste kwaliteit en zullen tot een synthetischalternatief overgaan. Dit zorgt ervoor dat de verf nooit de kwaliteit haalt zoals Pure & Original hem aanbiedt: de nagemaakte verf heeft een minder diepe en minder karakteristieke uitstraling, zal sneller verkleuren en dekt minder goed.
De Pure & Original producten voldoen aan de hoogste duurzaamheidseisen doordat alleen de beste natuurlijke ingrediënten en kleurpigmenten worden gebruikt. Alle producten zijn op waterbasis en gekleurd met natuurlijke pigmenten. De verven hebben de laagste VOC-niveaus die mogelijk zijn, sommige zijn zelfs helemaal VOC vrij. De verf draagt bij aan een positief binnenklimaat: de lucht is veilig die u in ademt, veilig voor uw gezin en geschikt voor gevoelige gebruikers en mensen met een allergie.


Menu